forum issue

Post Reply
testadilegno
Posts: 24
Joined: Sun Feb 02, 2014 8:54 pm
Location: Milano, Italy
Contact:

forum issue

Post by testadilegno »

I don't know if it is just me, I keep seeing tags all along the forum items that read "[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable" or similar wordings. Is this a problem on my side or something?
Thaeris
Posts: 9
Joined: Tue May 09, 2017 8:35 pm

Re: forum issue

Post by Thaeris »

Nope, it's not just you. It looks like some software maintenance is required, which is something well, well beyond my pay grade.
nozmajner
Posts: 1038
Joined: Mon Jul 01, 2013 3:25 pm
Location: Budapest HU

Re: forum issue

Post by nozmajner »

If I'm correct, the host/admin has been notified.
impaktor
Posts: 906
Joined: Fri Dec 20, 2013 9:54 am
Location: Tellus
Contact:

Re: forum issue

Post by impaktor »

Yes, I emailed rob 18th of August.
robn wrote:I upgraded the machine from Debian 9 to 11, so I guess its fallout from that. I'll take a look today!
zonkmachine
Posts: 13
Joined: Mon Sep 20, 2021 3:18 pm

Re: forum issue

Post by zonkmachine »

robn
Posts: 301
Joined: Mon Jul 01, 2013 1:11 am
Location: Melbourne, Australia

Re: forum issue

Post by robn »

Sorry it took me so long to get to. I've just upgrade the forum to latest, and its all sorted now.
impaktor
Posts: 906
Joined: Fri Dec 20, 2013 9:54 am
Location: Tellus
Contact:

Re: forum issue

Post by impaktor »

Thanks!
nozmajner
Posts: 1038
Joined: Mon Jul 01, 2013 3:25 pm
Location: Budapest HU

Re: forum issue

Post by nozmajner »

Thank you, and hey! :)
FluffyFreak
Posts: 1314
Joined: Tue Jul 02, 2013 1:49 pm
Location: Beeston, Nottinghamshire, GB
Contact:

Re: forum issue

Post by FluffyFreak »

Thanks robn!
Post Reply